IHC Net Installation

Om dette projekt

LK IHC Bolig® er et koncept, som har samlet det bedste fra IHC Control og IHC Net og dækker både el og netværk til boligen. Konceptet henvender sig til nybyggere, men også til dig, der skal el-renovere din bolig.

 

LK IHC Control® udgør el-installationen og giver komfort og sikkerhed i boligen. Via systemets hjerne (controlleren) programmeres installationen til at kunne styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov – og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

 

LK IHC Net® eller IHC Net Basic® udgør netværksløsningen til boligen. Begge systemer giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og tv.

 

LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. De fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden.

 

De trådløse kontakter giver dig mulighed for at betjene dine lamper og elektroniske apparater lige derfra, hvor det passer dig bedst. Du kan f.eks. sætte en ekstra kontakt ved din seng, så du slipper for at stå ud af sengen for at tænde og slukke lyset i soveværelset. Du er altså hverken afhængig af kabler eller ledninger.