OM OS

Vi udfører alle former for el-installationer. Nye relæer i din el-tavle, montering af nye el-installationer til hårde hvidevarer, opsætning og montering af kontakter, lyskilder og lamper – såvel indvendigt i boligen som udvendig, trådløs tele- og netværk, tyverisikring, motordrevne garageporte etc.

Vores historie strækker sig 30 år tilbage, da Flemming Demskov startede virksomheden. Siden da er vores virksomhed løbende blevet udviklet og tilpasset, efterhånden som årene er gået.

I dag ledes DEMSKOV-EL A/S af Henning Ljungstrøm, Flemming Neergaard, Lars Schmidt og Martin Tellstrøm.

Vi er et moderne el-installationsfirma, som med sine ca. 60 medarbejdere servicerer en bred vifte af opgaver indenfor byggeriet, alle former for installationer, renoveringer samt nybyggeri og hovedentrepriser.

Vores mål er altid at yde kvalificeret rådgivning i en stadig mere teknologisk og omskiftelig verden samt tilbyde et professionelt håndværk og høj service til konkurrencedygtige priser.

Medarbejderne hos Demskov EL bliver løbende efteruddannede, så vores kunder altid modtager den mest intelligente og mest optimale løsning, som passer til lige netop deres behov.

Vores kunder strækker sig fra den private husholdning til virksomheder, offentlige institutioner mv., hvor vi løser både store og små opgaver samt serviceopgaver.

Vi tilbyder 24 timers servicetilkald af vores vagtteam, hvis et akut behov opstår.

Vi har modtaget ”Den grønne smiley” som er vores synlige bevis på, at Demskov EL har styr på arbejdsmiljøet. For os betyder glade medarbejdere god service til vore kunder, hvorfor vores indsats i arbejdsmiljøet er vigtig.

Velkommen hos Demskov El!

Henning Ljungstrøm
Overmontør og partner
E-mail: hen@demskov.dk

Kenneth Thomsen
Installatør
E-mail: kt@demskov.dk

Flemming Neergaard
Overmontør og partner
E-mail: fn@demskov.dk

Martin Tellstrøm
Overmontør og partner
E-mail: mgt@demskov.dk

Lars Schmidt
Overmontør
E-mail: ls@demskov.dk

Uden for almindelig åbningstid kan vi kontaktes på vagttelefonen på nummer 36709507

Kontaktoplysninger

DEMSKOV-EL A/S
Valhøjs Allé 150
2610 Rødovre
Telefon: 36709507
Fax: 36709550
E-mail: reception@demskov.dk

CVR-nr: 19526704
Spar Nord: 9385-4579868037

UDFYLD FORMULAREN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

captcha

Indtast de karakterer du ser i billedet