Varmepumpeanlæg | DEMSKOV-EL A/S

Varmepumpe
anlæg

Nyhed! Demskov El overtager SMT-varmepumper

Pressemeddelelse
15. juni 2021

Med opkøbet af SMT-varmepumper vil Demskov accelerere omstillingen til miljøvenlige energiløsninger i de danske hjem. 

Grøn omstilling står højt på dagsordenen hos Demskov. Netop det ligger til grund for, at Demskov nu overtager virksomheden SMT-Varmepumper, som i mere end 10 år har leveret varmepumper og køleanlæg til danske hjem og sommerhuse. Købet er det seneste af en række klimavenlige tiltag, som Demskov har foretaget.

Demskov El har over 40 år i bagagen og består i dag af et team på mere end 75 medarbejdere.

”Hos Demskov har vi længe haft fokus på at bidrage til FN’s verdensmål på klimaområdet”, fortæller Henning Ljungstrøm, direktør i Demskov El. ”Vi vil tilbyde vores kunder den mest energivenlige løsning – også selv om det i nogle tilfælde kræver en investering. Der er ingen tvivl om, at varmepumper, og særligt luft-til-vand-pumper, bliver enormt vigtige i udfasningen af olie- og gasløsninger, og SMT-Varmepumper har de stærkeste kompetencer på området.”

Efter overtagelsen vil SMT-Varmepumper fortsat fungere under eget navn som en selvstændig virksomhed under Demskov. Virksomheden vil fortsat blive ledet af stifter og tidligere ejer af SMT-Varmepumper Lennart Hansen – en konstellation, som vækker begejstring hos Henning Ljungstrøm.

”Lennart har med sine 10 års erfaring og specialisering inden for både luft-til-luft og luft-til-vand-pumper en helt unik viden på området”, forklarer Demskov-direktøren, som ikke er i tvivl om, at samarbejdet vil gøre begge virksomheder stærkere.

”Vi glæder os til at kunne tilbyde både Demskovs og SMT-Varmepumpers kunder større ekspertise, kvalitet og service. Ikke mindst glæder vi os til at øge kapaciteten, så vi kan sætte endnu mere fart på den klimavenlige omstilling i de danske hjem og virksomheder,” fortæller Henning Ljungstrøm med et smil.

Vil du vide mere om varmepumper?

Miljørigtige varmepumper

Miljørigtig. CO2-reducerende. Grøn varme. Klimavenlig.

Miljørigtige varmepumper er langt mere skånsomme i deres belastning af klimaet end fjernvarme eller opvarmning med fyringsolie, træpiller og naturgas.

Ved at koble en CO₂ reducerende varmepumpe til det eksisterende vand- og varmesystem får du en varmeløsning, som kun kræver en brøkdel strøm sammenlignet med andre varmekilder.

Med en energibesparende varmepumpe er du derfor med til at passe bedre på miljøet.

 

shutterstock_1470025208
shutterstock_1470025235

ENERGIRIGTIG
OPVARMNINGS
FORM

Grønnere varmeløsning og lav miljøbelastning.

Ved at skifte til en energirigtig opvarmningsform, og dermed begrænse forbruget af fossile brændstoffer som olie og kul, er du med til at beskytte miljøet.

En varmepumpe har et reduceret energi- og ressourceforbrug, hvorfor du får en meget grønnere varmeløsning med lav miljøbelastning.

Bæredygtigt nybyggeri handler i høj grad om at mindske energiforbruget, dog uden at gå på kompromis med et sundt inde- klima, økonomi og æstetik.

Her er varmepumper et oplagt valg, da de er langt mere miljøvenlige end andre varmekilder og så sørger de for at ventilere boligen med frisk luft.

Desuden findes de i et væld af tidløse designs og ud fra et økonomisk aspekt tjener varmepumper sig hurtig ind.

Demskov_Klima
arteum-ro-ZYu6P9-Glic-unsplash

Søg om tilskud

Der kan søges i det elselskab, man har lyst til.

Det behøver ikke at være i det selskab, man er kunde i. Hvis man har tid og lyst, kan man prøve at se på andre selskaber i hele Danmark.

På Dansk Energi’s hjemmeside kan du finde en liste over el selskaber.

Vil du vide mere om varmepumper?