Vind et intelligent hjem med ZenseHome | DEMSKOV-EL A/S

Vind et intelligent hjem
med Zensehome

Hos Demskov er vi stolte af at samarbejde med ZenseHome – et ultraintelligent lysstyrings og Smart Home system, som giver dig fuld kontrol over alle el-enheder i dit hjem.

Deltag i konkurrencen!

Nu har du chancen for at vide en gratis ZenseHome Standardpakke inkl. installation. 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at klikke ind på Facebook og fortælle os, hvorfor du skal vinde en hverdag med intelligent ZenseHome-teknologi. 

Klik på linket nedenfor. Så lander du på vores Facebookpost, hvor du kan skrive din kommentar og deltage i konkurrencen.

Vi trækker lod blandt alle deltagere fredag d. 12. marts 2021! * “

*Konkurrencebetingelser

Pakken, der kan vindes, er en standardpakke (værdi 12.999,00 kr.) og består af:

1 x ZenseHome Box
8 x Afbryder

Vi sørger for installation af produkterne samt opsætning af systemet, så alt er sat op og køreklart efter dit ønske.

Læs mere om Standardpakken her

Vi trækker lod blandt alle deltagere den 12. marts 2021. Vinderen udvælges af Demskov blandt de bedst indkomne svar. Vi annoncerer vinderen ved at besvare vedkommendes kommentar. I besvarelsen informerer vi om, hvordan præmien kan indløses.  Alle personer over 18 år kan deltage. 

ZenseHome du kan tale til

ZenseHome er designet til at styre alt lys i hele boligen og automatisere det daglige brug. Udover det kan det integreres med mange andre Smart Home systemer på markedet for at gøre din bolig endnu mere intelligent f.eks. Google Home, IFTTT, Phillips Hue, Sonos osv.

Styr dit hjem, mens du er ude

Huskede jeg mon at slukke for strygejernet? Der er intet værre end at være usikker på, om alt er i orden derhjemme. Særligt, hvis man skal være væk i længere tid. Med ZenseHome behøver du ikke bekymre dig om dit hus ser forladt ud, mens du er på ferie. Via din smartphone kan du nemt kommunikere med alle enheder i dit hjem, og styre lyset såvel som andre Smart Home funktioner, når du er på farten.

Gør hjemmet til en del af dig

Livet er kompliceret nok i forvejen. Derfor skal hverdagens rammer være fleksible, enkle og intuitive. ZenseHome giver dig mulighed for at designe lyskonceptet i dine rum, så det passer til dine præferencer og behov. Du behøver ikke at rejse dig for at dæmpe eller skrue op for lysstyrken, og det intelligente sensorsystem sørger for, at du aldrig går ind i et mørkt rum eller lader lyset brænde unødigt i bryggers eller badeværelse. Med andre ord forvandler ZenseHome dit hjem til en forlængelse af dig selv, og skaber en tryg og fleksibel base, som tilpasser sig og reagerer på dine behov. 

Nem og fleksibel installation

ZenseHome er udviklet med det formål at gøre livet enkelt og intuitivt. Derfor er systemet også nemt at installere og fleksibelt at ændre på. Du kan altid tilføje, fjerne eller flytte afbrydere, som det passer dig, og dine almindelige kontakter vil stadig være fuldt funktionelle. Begynd for eksempel med startpakken, og tilføj funktioner i dit eget tempo efterhånden, som du ser nye muligheder.

Hos Demskov klarer vi installationen nemt og enkelt – og vi kører ikke, før det virker.

Vil du høre mere?