ZenseHome – dit intelligente hjem

ZenseHome – gør hjemmet til en del af dig. Du får fuld kontrol, sikkerhed og fleksibilitet – også når du ikke er der.

Hos DEMSKOV-EL har vi et tæt samarbejde med ZenseHome – et ultraintelligent system, som giver dig fuld kontrol over alle el-installationerne i din bolig. ZenseHome er et lysstyrings- og Smart Home-system, som lader dig kontrollere alt lys i hele boligen og automatisere den daglige brug, både når du er ude og hjemme. Systemet kan nemt integreres med andre Smart Home systemer på markedet for at gøre din bolig endnu mere intelligent.

ZenseHome du kan tale til

ZenseHome er designet til at styre alt lys i hele boligen og automatisere det daglige brug. Udover det kan det integreres med mange andre Smart Home systemer på markedet for at gøre din bolig endnu mere intelligent f.eks. Google Home, IFTTT, Phillips Hue, Sonos osv

Styr dit hjem, mens du er ude

Huskede jeg mon at slukke for strygejernet? Der er intet værre end at være usikker på, om alt er i orden derhjemme. Særligt, hvis man skal være væk i længere tid. Med ZenseHome behøver du ikke bekymre dig om dit hus ser forladt ud, mens du er på ferie. Via din smartphone kan du nemt kommunikere med alle enheder i dit hjem, og styre lyset såvel som andre Smart Home funktioner, når du er på farten.

Gør hjemmet til en del af dig

Livet er kompliceret nok i forvejen. Derfor skal hverdagens rammer være fleksible, enkle og intuitive. ZenseHome giver dig mulighed for at designe lyskonceptet i dine rum, så det passer til dine præferencer og behov. Du behøver ikke at rejse dig for at dæmpe eller skrue op for lysstyrken, og det intelligente sensorsystem sørger for, at du aldrig går ind i et mørkt rum eller lader lyset brænde unødigt i bryggers eller badeværelse. Med andre ord forvandler ZenseHome dit hjem til en forlængelse af dig selv, og skaber en tryg og fleksibel base, som tilpasser sig og reagerer på dine behov. 

Nem og fleksibel installation

ZenseHome er udviklet med det formål at gøre livet enkelt og intuitivt. Derfor er systemet også nemt at installere og fleksibelt at ændre på. Du kan altid tilføje, fjerne eller flytte afbrydere, som det passer dig, og dine almindelige kontakter vil stadig være fuldt funktionelle. Begynd for eksempel med startpakken, og tilføj funktioner i dit eget tempo efterhånden, som du ser nye muligheder.

Hos Demskov klarer vi installationen nemt og enkelt – og vi kører ikke, før det virker.

Vil du høre mere?