Ladestandere
til el-biler

Vi hjælper både private, erhverv og boligforeninger med at få leveret og installeret ladestandere

Enkel levering og installation af ladestandere til el-biler

Hos Demskov leverer og installerer vi ladestandere til el- og hybridbiler til både private, virksomheder og boligforeninger. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige ladestandere i høj kvalitet til alle typer af faciliteter og behov. Har du allerede købt en ladestander, hjælper vi gerne med opsætningen.

Opsætning og installation af ladestandere kræver, at elinstallationerne er gearet til opgaven. Derfor er det vigtigt at få professionelle fagfolk til at klare arbejdet. Hos Demskov-El er du i trygge hænder.

Vores autoriserede el-installatører klarer alt det praktiske hvad angår både levering og installation. Og vi kører ikke, før det virker. 

Ladestandere
til virksomheder og bolig
foreninger

Gå forrest i den grønne omstilling med en ladestander til el-biler

Ved at gøre det muligt for dine medarbejdere, beboere eller gæster at oplade elbilen på virksom- hedens eller foreningens grund sender du et vigtigt budskab.

Nemlig, at vi alle sammen har et ansvar for at facilitere den grønne omstilling og gøre det nemt at tage beslutninger, der er gode for planeten – som for eksempel at vælge en el- eller hybridbil.

Ladestandere findes i et væld af forskellige designs og med forskellige funktioner, som både kan monteres i frit terræn, på en mur eller i en parkeringkælder. Kun fantasien sætter grænser. Men det er vigtigt, at den løsning, der vælges, er både korrekt og fremtidssikret.

Hos Demskov-El klarer vi både leveringen og installationen. Kontakt os og hør mere om, hvilken ladestander der passer til dine faciliteter og behov.

Demskov_Ladestandere_AO
Demskov_Ladestander_AO_Elbil
164458479_173932174544968_8328415975550553299_n
164594958_156433733006237_2953925697108547292_n

Lade
standere til hjem-
met

Hos Demskov ønsker vi at gøre det nemt at tage grønne valg

Derfor tilbyder vi levering og installation af et bredt udvalg af ladestandere, som gør det nemt at oplade el- eller hybridbilen i karporten eller garagen.

Vi hjælper dig med at finde den oplader, der matcher netop dine behov, og vi hjælper dig naturligvis også med at sikre, at dine elinstallationer er gearet til at klare opgaven.

Vi klarer alt det praktiske – og vi kører ikke, før det virker.

Demskov_Klima
arteum-ro-ZYu6P9-Glic-unsplash

Er du blevet inspireret?