SmartHome – dit intelligente hjem

Gør hjemmet til en del af dig. Du får fuld kontrol, sikkerhed og fleksibilitet – også når du ikke er der.

Gør hjemmet til en del af dig

Tænk hvis du kunne varme sommerhuset op, inden du ankommer. Tænk hvis du kunne tænde for kaffemaskinen, mens du ligger i sengen. Eller tænk, hvis du kunne tale med folk, som banker på din dør, mens du ikke er hjemme. Alt det og meget mere er muligt med Demskovs mange SmartHome-løsninger.

Faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvor intelligent, bekvemmeligt, sikkert, fleksibelt og bæredygtigt, din bolig kan blive med et SmartHome-system. Vores SmartHome-løsninger giver dig fuld kontrol over alle el-installationerne i din bolig og kan integreres med f.eks. Google Home, IFTTT, Phillips Hue, Sonos osv., så du kan tale med din bolig og gøre hjemmet til en del af dig.

Styr dit hjem, mens du er ude

Huskede jeg at lukke døre og vinduer eller sætte alarmen til? Eller sænke temperaturen i huset, når jeg nu planlægger at være væk i længere tid? Der er intet værre end at være usikker på, om alt er i orden derhjemme. Særligt, hvis man skal være væk i længere tid. Med SmartHome behøver du ikke bekymre dig om dit hus ser forladt ud, mens du er på ferie. Via din smartphone kan du nemt kommunikere og se status med/på alle enheder i dit hjem, se og kommunikere med folk, der besøger din bolig, mens du ikke er der, og styre lyset såvel som andre SmartHome-funktioner, når du er på farten.

Gør livet enkelt

Livet er kompliceret nok i forvejen. Derfor skal hverdagens rammer være fleksible, enkle og intuitive. SmartHome giver dig mulighed for at designe lyskonceptet i dine rum, så det passer til dine præferencer og behov. Du behøver ikke at rejse dig for at dæmpe eller skrue op for lysstyrken, og det intelligente sensorsystem sørger for, at du aldrig går ind i et mørkt rum eller lader lyset brænde unødigt i bryggers eller badeværelse. Med andre ord forvandler SmartHome dit hjem til en forlængelse af dig selv, og skaber en tryg og fleksibel base, som tilpasser sig og reagerer på dine behov. 

Nem og fleksibel installation

Vores SmartHome-systemer er udviklet med det formål at gøre livet enkelt og intuitivt. Derfor er systemerne også nemme at installere og fleksible at ændre på. Du kan altid tilføje, fjerne eller flytte afbrydere, som det passer dig, og dine almindelige kontakter og brugerflader vil stadig være fuldt funktionelle. Du kan altid tilføje funktioner i dit eget tempo efterhånden, som du ser nye muligheder.

I tvivl? Så lad os hjælpe dig!

Det kan være ualmindeligt svært at finde rundt i de forskellige SmartHome enheder og systemer. Hvis du er i tvivl, så kontakt os til en drøftelse om dine ønsker. Så kan vi sammen finde den bedst egnede løsning. Der findes nemlig ikke ét perfekt system – men vi finder altid det perfekte system til lige præcis dig.

Vil du høre mere?